facebook
ACASA   CATEGORII   TOPICURI   DEZBATERI   ECUSOANE   MEMBRI  


         Despre Noi           Printr-o intrebare ceri o informatie. Printr-un raspuns dai o informatie.Secundele in care postezi raspunsul pe site, sunt incomparabile cu valoarea raspunsului, cu satisfactia celui care a pus intrebarea. Multa lume foloseste pentru gasirea unui raspuns, un motor de cautare, dar acel motor de cautare nu iti raspunde ca un om, ca o persoana, ca un prieten. Acel motor iti da o explicatie, un termen stiintific, nu poti sa ai ca prieten un motor de cautare. Raspunsul valoreaza mult cand este dat din suflet. Cel ce iti da un raspuns, iti face un bine. Ca sa beneficiezi de sentimentul de prietenie al site-ului nostru trebuie doar sa pui o intrebare. Inscriindu-te si punand o intrebare esti bine venit in comunitatea intreborice.ro. Cu un simplu clik pe butonul "Categorii" poti alege exact domeniul in care vrei sa pui intrebarea. Tot acolo vei primii si raspunsul mult asteptat. Apasand butonul "Dezbateri" poti propune un subiect de discutie sau poti lua parte la discutia deja deschisa de utilizatorii site-ului. Parerile, opiniile chiar si discutiile in contradictoriu duc in final la descoperirea unei persoane. La aflarea parerilor celorlalti, la prietenie, la cunoastere.           Logare cu contul de Facebook

           Pe intreborice.ro, iti poate raspunde la intrebare chiar un prieten mai vechi. Un prieten care vrea sa te ajute dar pe care nu ai apucat sa-l intrebi. Asta se poate intampla autentificandu-te folosind contul de Facebook.


            Leaga o prietenie pe intreborice.ro

           Fa-ti cont pe intreborice.ro. Completeaza toate datele de profil. Incarca o poza a ta. Poti vedea toti utilizatorii site-ului si ei te pot vedea pe tine. Cel care te-a ajutat cu un raspuns corect, iti poate deveni prieten. Da-i un mesaj de multumire si poate acel mesaj nu-l vei regreta niciodata.           Puncte si nivele

          Intreborice.ro recunoaste membrii fideli prin acordarea de puncte la fiecare actiune facuta in site (inregistrare, postare de intrebare, dezbatere sau raspuns, votare raspunsuri) etc...          Te asteptam in comunitatea noastrea. Intra si maine pe intreborice.ro. Vei avea parte de aceeasi ospitalitate. Intreaba si vei primii raspunsul.          Poti sa spui daca un om este istet dupa raspunsurile lui.

          Poti sa spui daca un om este intelept dupa intrebarile lui.
 
Ce inseamna IntrebOrice.ro

Intreborice.ro este un site de intrebari si raspunsuri destinat cunoasterii, dar si aflarii raspunsului oricarei intrebari ce ne starneste curiozitatea. Cu cat aflam mai multe lucuri cu atat avem o cultura mai vasta si o curiozitate in minus.
Intrebari ne punem zilnic, dar nu de fiecare data avem si raspuns la ele.

 

Acum avem posibilitatea sa aflam raspunsul oricarei intrebari.

 

Poti sa spui daca un om este istet dupa raspunsurile lui. Poti sa spui daca un om este intelept dupa intrebarile lui.

despre»  faq»


by ask anything