facebook
ACASA   CATEGORII   TOPICURI   DEZBATERI   ECUSOANE   MEMBRI  


Acceptarea regulamentului         Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbati oricand de catre administrator, fara anuntarea utilizatorilor. Termenii si conditiile in prezent sunt cei afisati pe situl intreborice.ro. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu regulamentul de utilizare, acesta trebuie sa inceteze imediat folosirea serviciilor oferite de intreborice.ro. Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare. De asemenea, administratorul isi rezerva si dreptul de a sterge informatiile abuzive sau ilegale publicate pe site de catre utilizatori.          Obligatii la inregistrare          Orice utilizator este obligat la inregistrare, sa furnizeze informatii despre persoana sa. Aceste va completa campurile formularului de inregistrare pe site la crearea unui cont de membru. In cazul in care administratorul are suspiciunea ca aceste informatii nu sunt reale poate restrictiona sau chiar dezactiva contul utilizatorului stergand de pe site toate informatiile care duc spre acesta. Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere penala si civila pentru toate informatiile pe care le transmite sau le publica pe intreborice.ro. Site-ul nostru nu poate avea nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate pe internet de un utilizator.           Contul de membru, parola si securitatea datelor           Intreborice.ro a luat toate masurile posibile de care dispune pentru ca pastra securitatea datelor si informatiilor stocate pe site. Cu toate acestea securitatea totala nu poate fi garantata drept urmare intreborice.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in acest sens.           Obligatiile utilizatorului           Utilizatorul este responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarca si punerii la dispozitie in mod public pe contul oferit site. Utilizatorul este responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarca si punerii la dispozitie in mod public pe contul oferit de intreborice.ro.

              Utilizatorul se obliga:

a) sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain sau determinate de relatii contractuale sau de incredere cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub incidenta drepturilor intelectuale, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate); b) sa nu publice material cu drept de autor, daca nu este el insusi autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv; c) sa nu publice materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica; d) sa nu publice continut explicit sexual sau avand conotatie sexuala; e) sa nu publice materiale care contin virusi, viermi, cai troieni sau orice alte programe informatice cu intentia de a altera, distruge sau afecta in orice mod informatii sau sisteme informatice; f) sa nu promoveze sau furnizeze informatii care sa incurajeze incalcarea legislatiei sau a bunelor moravuri; intreborice.ro poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale. Prin introducerea unui material in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, bursa de securitate, baza de date cu firme, sectiunile de articole, stiri si noutati, ii garantati site-ului intreborice.ro dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.
 
Ce inseamna IntrebOrice.ro

Intreborice.ro este un site de intrebari si raspunsuri destinat cunoasterii, dar si aflarii raspunsului oricarei intrebari ce ne starneste curiozitatea. Cu cat aflam mai multe lucuri cu atat avem o cultura mai vasta si o curiozitate in minus.
Intrebari ne punem zilnic, dar nu de fiecare data avem si raspuns la ele.

 

Acum avem posibilitatea sa aflam raspunsul oricarei intrebari.

 

Poti sa spui daca un om este istet dupa raspunsurile lui. Poti sa spui daca un om este intelept dupa intrebarile lui.

despre»  faq»


by ask anything