facebook
ACASA   CATEGORII   TOPICURI   DEZBATERI   ECUSOANE   MEMBRI  

voturi

0favorite


0

 
Va este frica de infern, adica de iad? si daca de ex, cineva refuza sa se duca in rai chiar daca a fost bun si vrea sa se duca in iad pt totdeauna, credeti ca ar fi ceva absurd?
report

daianaexposito DIVERSE » CIUDATENII 

27

afisari
 
5

raspunsuri

Raspunde!
voturi

0

raspuns 1

Nu imi este frica nici de infern nici de iad, nu cred ca sunt intr-o parte numai campii verzi si pomi infloriti, iar in cealalta parte cazane cu smoala incinsa. Daca cineva refuza raiul sigur nu va ajunge in el. Dar nu te va intreba nimeni unde vrei sa te duci. Iti alegi asta prin faptele pe care le faci pe parcursul vietii tale. Nu iti da nimeni bilet la un hotel de 7 stele cu vedere spre nori sau spre flacari.


report

cu raspuns Jan 08, 2011


Emilia
voturi

0

raspuns 2

nu mi-ai spus nimic din ceea ce nu stiam deja; raspunsul tau este foarte confuz si contradictoriu chiar; si acest raspuns al tau demonstreaza d.p.d.v matematic ca d-zeu nu exista pt ca d-zeu zice ca exista raiul si iadul, iar de la tine se intelege ca nu iti este frica nici da rai nici de iad rezulta ca nu exista nici d-zeu si nici dusmanul sau! inseamna ca nici tu nu stii unde te vei duce, d-zeu a zis ca poate ierta si cel mai mare criminal de pe pamant si a zis ca a venit pe pamant pt cei care au nevoie de el - orbi, saraci, bolnavi, indraciti; El a zis ca este medicul lor; prin urmare pe cei sanatosi i-a lasat in pace; cel putin asa scrie in Sfanta Scriptura: eu stau la usa si bat, cine ma aude imi deschide, cine nu, nu. Usa sufletului bineinteles. Mie de ex cineva mi-a dat bilet la un hotel de 10 stele cu vedere spre nori si spre flacari! Acuma nu stiu...ai fost in rai? ai fost in iad? atunci de unde poti sti sigur ca acel care vrea sa nu se duca in rai cu siguranta nu se va duce acolo? esti sigura ca acel care face fapte rele se duce in iad? da poate se va duce in rai, tu de unde stii? ai fost si intr-o parte si in alta? eu, de ex, nu am fost nici acolo nici acolo, nu pot sa zic ca sunt usa de biserica, adica sfanta, dar nu am fost niciodata impotriva raului, din contra mi-a placut mai mult sa fac rau decat bine si chiar ma doare in cot de santajele bisericii....cu iadul si raiul, mi se pare chiar prostesc acest lucru! O zi buna sa ai!


report

cu raspuns Jan 08, 2011


Daiana
voturi

0

raspuns 3

Iadul in conceptia omului este locul unde cazanele cu smoala fierb si oamenii sufera. Este normal sa iti inspire teama, Dar daca privim iadul dintr-o alta pespectiva cum ar fi faptul ca in iad am putea fi pedepsiti exact cu faptele rele care le-am comis pe pamant nu i-mi este frica. Bautura, fumatul, sexul etc sa nu uitam ca Biblia le vede ca pacate.Ce ar fi daca in iad am fi pedepsiti exact prin aceste pacate? In cazul asta mie unul nu mi-ar mai fi frica de iad.In cea ce priveste intrebarea cu omul care ar trebui sa ajunga in rai dar alege iadul nu cred ca ar fi o prb, un prost mai putin in rai.


report

cu raspuns Jan 09, 2011


Mihai
voturi

1

raspuns 4

cineva nu poate sa refuze raiul... omul acolo este trimis dupa judecata... fie ca vrea... fie ca nu...


report

cu raspuns Jan 09, 2011


Adi
voturi

0

raspuns 5

Buna Daiana! Nu m-ai inteles, sau nu m-am exprimat eu destul de clar in raspunsul meu. Eu cred in existenta lui Dumnezeu, automat si in existenta lui Satan, cred ca exista si Rai si Iad. Nu imi este frica de Iad deoarece, asa cum ai spus tu, cainta chiar si in ziua Judecatii iti poate oferi drumul spre Rai. Matematic, nimeni nu poate demonstra existenta Iadului sau a Raiului, pentru cei ce nu cred, Dumnezeu nu exista. Eu sunt printre aceia care am citit Biblia si nu regret. De aceea ti-am spus ca nu poti refuza Raiul sau Iadul..nu ne va intreba nimeni atunci unde alegem sa mergem. O seara placuta


report

cu raspuns Jan 09, 2011


Emilia


Nu ati gasit raspunsul dorit? Navigati prin topicuri similare


CATEGORII intrebari ECUSOANE

Posteaza o intrebare


 

Topicurile Intrebarii

INFERN  IAD  RAI 


Intreaba si tu

Intrebari asemanatoare

Categorii -

 toate categoriileIT